Dezechilibrul energetic

Daca la nivelul unui organ apare o afectiune sau o dis-functie, dezechilibrul se manifesta printr-o durere sau un alt semnal, cum ar fi o crestere sau o scadere in greutate ori o deficienta de functionare (pierderea puterii de concentrare, de memorare).
Acrobatul se apleaca, isi indoaie genunchii, incearca sa-si mentina echilibrul cu ajutorul unei bare; pe fata i se citeste nelinistea, muschii i se contracta. Trebuie sa evite caderea.
Cauza acestei pierderi de echilibru se afla in el insusi. Nu este vina barei, nici a fringhiei pe care-merge. Cauza se afla in emotiile si in gindurile sale. Tot astfel, cauza dezechilibrului energetic se afla in noi insine. Emotiile refulate, nerostite, refuzurile Altadata le numeam furie, invidie, le tineam socoteala, erau pacate!
O data ce am inteles ideea fundamentala ca boala, suferinta, ia nastere in noi, nu m mai aborda durerea in acelasi fel. Nu m mai cauta in exterior magia alinarii.

Vom rupe cercul vicios de „consultatii - pilule - consultatii\' si ne m implica direct in ameliorarea propriei sanatati.

Sursa: www.medicultau.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri