Lioton 100 000, gel

Compozitie
100 g gel contin Heparina 100 000 U.I. Excipienti:carboxipolimetilen 1,25 g; p-hidroxibenzoat de metil 0,12 g;p-hidroxibenzoat de propil 0,03 g; ulei Neroli 0,05 g; ulei de lavanda 0,05; alcool 30 ml; apa q.s. 

Actiune terapeutica
Liotongel 100 000 este un gel cu efect antiexsudativ, antiedematos, anticoagulant pentru uz extern. Se poate administra singur sau combinat cu o terapie sistemica in afectiuni traumatice, inflamatorii. Liotongel 100 000 poate fi aplicat in patologia inflamatiei venoase si intraumatologia ortopedica. Toleranta locala sau sistemica este foarte buna.

Indicatii
Sindrom varicos si complicatiile lui: flebotromboza; tromboflebita; periflebita superficiala; ulcer varicos. Flebita varicoasa postchirurgicala; complicatiile safenectomiei. Traumatisme si contuzii; edeme si infiltratii localizate; hematoame subcutanate. Afectiuni traumatice musculo-tendinoase si capsulo-ligamentare. 

Mod de administrare

Se aplica o data pana la de trei ori pe zi cate 3-10 cm gel pe suprafata afectata masand usor. 

Contraindicatii
Hipersensibilitate cunoscuta la produs. 

Precautii
Lioton gel 100 000 nu se va aplica in caz de sangerare, pe plaga sau pe mucoasa. De asemenea nu se va aplica pe zone infectate in cazul unui proces supurativ. Lioton gel 100 000 se va administra cu prudenta in cazul unui proces hemoragic. Administrarea locala de lunga durata poate produce sensibilizare; in acest caz tratamentul se va intrerupe si se va administra o terapie adecvata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Parteneri